Nieuws overzicht

CWO examen 2021

Afgelopen zondag 15 oktober zijn de praktijk-examen CWO op Berkendonk afgenomen. Alle 22 cursisten die aan het examen hebben deelgenomen hebben hun zeildiploma behaald.

CWO examen 2021

Komende zondag 15 oktober zijn er CWO examen op Berkendonk. Om 12.00 start het diploma zeilen, schriftelijk examen afleggen en daarna feestelijke diploma uitreiking. De kosten van het CWO diploma bedraagt € 15 en wordt via een nota in rekening gebracht.

Zeilkamp 2021

Van vrijdagmiddag 29 september, 17:00 uur, tot zondagmiddag 1 oktober, 17:00 uur, is JZVB voor de 12e keer op zeilkamp, en wel op het Holtus eiland op de Loosdrechtse plassen.

Clubkampioenschappen 2021

Op zondag 10 september 2021 zijn op Berkendonk de clubkampioenschappen gehouden. Met prachtig weer, Nederlandse luchten, zon en een kleine windkracht 4 waren het ideale zeilomstandigheden. Er werd gestreden in 4 wedstrijdklassen, bestaande uit Optimisten, Laser Pico’s, Open Bics, en een open klasse met een Sunfish, een Laser Radial, en twee Splashes. Vooral de aanblik van de groep van 12 Optimisten, bemand door zeer jeugdige cursisten, deed menig zeilhart aan de kant sneller kloppen.

Vrij-zeilen

Op zondag 17 september is er van 12:00 uur tot 16:00 uur vrijzeilen op Berkendonk. Maak van de gelegenheid gebruik om te oefenen voor je CWO examen. Om 12:00 uur is er bovendien theorieles CWO 1, en om 13:30 uur theorieles CWO 2.

CWO Examen

Op zondag 24 september zijn er weer CWO examen op Berkendonk. Kom voor een goede voorbereiding ook naar de vrijzeilendag, inclusief een klassikale theorieles, op zondag 17 september.

Instructeurs CWO examen

Op 11 juni hebben een aantal JZVB instructeurs hun formele CWO instructeurs-examen behaald. Wederom een blijk van grote toewijding en enthousiasme bij ons kader. Hiermee voldoet de vereniging weer aan alle CWO-eisen en kunnen we als vanouds doorgaan met officiële CWO zeil-examen af te nemen bij onze cursisten

.